Sdílet Křehký švestkový koláč s mákem Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Výborný křehký koláč s minimem těsta se švestkami a makovou drobenkou, vhodný i pro jedince, kteří si nemohou dopřát vejce. Miriam4.8.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Jahodové crumble řezy Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Báječný voňavý moučník z drobenkového těsta, naplněný směsí z čerstvých jahod, kukuřičného škrobu a citrónu. Miriam20.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí medailonky s restovanými brambory Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Dietní maso z krůty můžeme bez výčitek pojídat i večer :) Miriam11.4.2018 Líbí se 24 Více
Sdílet Krůtí nudličky s ananasem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Ásie Rychlé krůtí nudličky na asijský způsob, s osvěžující chutí ananasu a voňavou jasmínovou rýží. Miriam2.2.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové nudličky s jasmínovou rýží Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Ásie Šťavnaté marinované vepřové nudličky restované s arašídy, pórkem a červenou paprikou podáváme s jasmínovou rýží. Kuba21.1.2018 Líbí se 7 Více
Sdílet Limetové dortíčky s matcha čajem Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Svěží lehký piškotový dortík z vlašských ořechů a matcha čaje, zdobený limetovou smetanou. Miriam20.1.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečený patizon plněný tempehem s rajčatovou omáčkou Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Plněný patizon výborně chutná s bílou bagetkou. Miriam5.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Tak trochu dietní knedlo zelo, ale naprosto úžasná záležitost. Miriam16.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Květáková polévka se strouháním Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Květáková polévka se strouháním byla nejoblíbenější polévka mojí babičky. S láskou jsem na ní zavzpomínala :) Miriam27.6.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Crumble koláč s rebarborou Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Fantastický, osvěžující, snídaňový koláč. Když se do něj pustíme, dokud je teplý, má konzistenci crumble. Když udržíme chutě na uzdě a necháme jej zcela vychladnout, udrží si tvar "řezu" :) Miriam1.6.2017 Líbí se 1 Více