Sdílet Květáková polévka s hráškem a mrkví Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Jemná květáková polévka s hráškem, strouhanou mrkví a praženými slunečnicovými semínky. Miriam29.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pikantní kari s krůtím masem Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Ásie Fantastické pikantní kari z krůtího masa, květáku, mrkve a špenátu, okořeněné papričkami Aleppo, s omáčkou z kokosového mléka. Miriam13.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Rybí karbanátky s květákovým pyré Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Karbanátky z bílé ryby a ovesných vloček s jemným květákovým pyré. Miriam16.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Květáková pizza s medvědím česnekem Doba vaření: 40 min Oběd Předkrmy Večeře Bezlepková pizza s korpusem z květáku, vejce a čedaru, ozdobená mozzarellou, cherry rajčátky a medvědím česnekem. Miriam31.3.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Květákové kari Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Ásie Pikantní zahřívací směs květáku, mrkve, pórku, chilli papričky čerstvého koriandru s omáčkou z kokosového mléka. Miriam16.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Květákové pusinky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Jemné bezlepkové květákové pusinky s čerstvým sýrem a parmazánem, zahuštěné rýžovou moukou, ochucené muškátovým oříškem. Miriam27.6.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Květáková krémová polévka Doba vaření: 25 min Polévky Česká kuchyně Jemně krémová květáková polévka s rafinovanou, lehce kořeněnou chutí a chlebovými krutonky. Miriam27.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Květák zapečený v bešamelu Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Jemnou chuť květáku a bešamelu skvěle doplňují výrazná rajčata a zelená paprika. S křupavou sýrovou krustou je to jedna báseň. Miriam15.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Květákové steaky Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Parádní pečené, jemně kořeněné, steaky z květáku můžeme podávat třeba se zeleným salátem. Miriam6.2.2018 Líbí se 2 Více