Sdílet Salát s krůtím masem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Saláty Večeře Miriam17.2.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka se šunkou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Výtečná pomazánka z vyzrálého hermelínu, libové šunky, dijonské hořčice, čerstvého sýra a majolky. Miriam3.1.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tatarák z pečených brambor a česneku Doba vaření: 60 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Jemně kořeněný tataráček z pečených brambor, česneku, slaniny a rozmarýny, se svěží chutí kyselé okurky, zdobený volským okem. Miriam24.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru Doba vaření: 90 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Tataráček z pečeného celeru ochucený běžnými "tatarákovými" ingrediencemi, s opečenými toustíky, okouzlí nevšední chutí. Miriam5.3.2019 Líbí se 62 Více
Sdílet Celerový salát s jablky a ořechy Doba vaření: 20 min Saláty Večeře Velmi chutný salát ze syrového celeru, kyselého jablka a opražených vlašských ořechů se zálivkou ze zakysané smetany a kremžské hořčice. Miriam5.2.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Salát z pečených kapustiček Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Lahodný salátk z pečených růžičkových kapustiček, s dipem z řeckého jogurtu, majolky a hořčice, se svěžím zeleným jablíčkem. Miriam1.2.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Ruské vejce Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Bramborový salát obložený vařeným vejcem, šunkou, tvrdým sýrem, kyselou okurkou a zeleninou chutná bezvadně s celozrnným rohlíkem. Miriam10.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Škvarková pomazánka Doba vaření: 15 minut Pomazánky a tousty Svačina Večeře Česká kuchyně Jemná pomazánka z vepřových škvarečků našlehaná s tvarohem a majolkou chutná fantasticky na měkkém kváskovém chlebu. Kuba10.5.2018 Líbí se 3 Více