Sdílet Sekaná s bramborovým salátem Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Miluju bramborový salát a dokážu ho spořádat i samotný. Nicméně se obětuju i na sekanou :D Miriam17.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažené brokolicové nočky Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Brokolicové nočky s máslovou zeleninou jsou bezvadným rychlým jídlem. Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Barevné karbanátky z trouby s máslovým hráškem Maso Oběd Večeře Bezvadné šťavnaté karbanátky pečené v troubě s máslovým hráškem můžeme bez obav slupnout k večeři :P Miriam12.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Karbanátky z hlívy ústřičné Doba vaření: 1,5 hodiny Houby Oběd Večeře V naší rodině je hlíva oblíbenkyně. Dokonce jsme se jí rozhodli i pěstovat na zahradě, což se teda vloni nějak nevyvedlo, ale snad bude letos líp :P Miriam3.2.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Cibulová praženice Doba vaření: 45 min Oběd Pomazánky a tousty Večeře Maďarská kuchyně Manžel na praženici dostal po mnoha letech hroznou chuť, a protože už nám děda poradit nemůže, dojel pro babičku, abych se učila přímo od zdroje. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Karbanátky s cuketou pečené v troubě Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Karbanátky pečené v troubě jsou fajn. Nejen, že člověk uleví trávení, ale odpadá i trápení se začuněnou kuchyní :) Miriam2.2.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Čočková polévka se zeleninou Polévky Vydatná, ale přitom lehká čočková polévka se zeleninou a bez mouky. Miriam1.2.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Paštika z neloupané červené čočky Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Červená čočka pochází pravděpodobně z Indie nebo Turecka. Je prima, že se brzo uvaří a navíc je dobře stravitelná. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Sekaná roláda ve slaninovém kabátku Maso Oběd Česká kuchyně Sekaná bývala kdysi luxusní jídlo. Maso, nejčastěji kýta a svíčková, se nemlelo, ale ručně sekalo. Odtud pochází její název. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Musaka s mletým masem a cuketou Doba vaření: 110 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Jemná, chuťově vyvážená, variace na musaku. Směs hovězího a vepřového masa a bešamelová omáčka dávají jídlu šťavnatost a zapečený sýr s rajčátky pikantnost. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více