Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Kapustové karbanátky s bramborovou kaší Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Kapusta obsahuje víc vitamínu C než citrón. Miriam16.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Brokolicové karbanátky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Brokolici neskladujeme dlouho. Rychle žloutne a ztrácí vitamíny. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Brokolicové karbanátky Doba vaření: 40 min Oběd Smažené vegetariánské karbanátky z brokolice, kořeněné majoránkou, se smetanovým dipem. Miriam9.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Zelné placky s brambory a škvarky Doba vaření: 60 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Výborné výrazné placky z vařených brambor, kysaného zelí a škvarkového sádla, ochucené majoránkou a drceným kmínem. Miriam6.10.2014 Líbí se 3 Více