Sdílet Krůtí plátky v hořčičné marinádě Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Křehké krůtí plátky v hořčičné marinádě s máslovou bramborovou kaší. Miriam14.10.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Masová pomazánka Doba vaření: 20 min Maso Svačina Večeře Česká kuchyně Výborná pomazánka z pečeného vepřového masa s domácím kváskovým chlebem. Miriam12.10.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové maso na pivu Doba vaření: 110 min Maso Oběd Česká kuchyně Nesmrtelná česká klasika, pečené vepřové maso se zelím a karlovarským knedlíkem. Miriam11.10.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Karlovarský knedlík Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Efektní karlovarské knedlíky z bílého pečiva, vajec, mléka, másla a hrubé mouky, se zelenou petrželkou. Miriam11.10.2020 Líbí se 12 Více
Sdílet Houstičky s podmáslím Doba vaření: 60 min Pečivo Česká kuchyně Křupavé houstičky ze špaldové mouky sypané sezamem a lněným semínkem. Miriam8.10.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Sýrovo-špenátové knedlíky s oříškovým máslem Doba vaření: 40 min Oběd Rakouská kuchyně Jemné knedlíky z "voňavého" sýra a špenátových listů, polité oříškovým máslem. Kuba6.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Švestkový koláč z křehkého těsta Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Šťavnatý koláč u lahodného křehkého těsta s náplní ze švestek, vanilkového pudinku a Legendaria. Miriam13.8.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Risotto se špenátem a krůtím masem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Italská kuchyně Jemné italské risotto se špenátovými listy a krůtím masem, posypané vykřupaným prosciuttem. Kuba11.8.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Rumpsteak s pepřovou omáčkou a restovanou paprikou Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý rumsteak s pepřovou omáčkou a restovanou barevnou paprikou. Kuba10.8.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Quiche s listy červené řepy a čerstvým sýrem Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Quiche - slaný koláč s listy červené řepy, prisciuttem, čerstvým sýrem a vejci. Miriam8.8.2020 Líbí se 2 Více