Sdílet Buchty s mákem a švestkami Doba vaření: 1,5 hodiny Sladké mlsání Česká kuchyně Mohlo by se zdát, že švestky jsou čistě česká záležitost, tak moc jsou spojené s naší kuchyní. Původně ale pocházejí z Kavkazu. Miriam26.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Trhací rozmarýnový chlebík Doba vaření: 115 min Pečivo Voňavý trhací chlebík z kynutého těsta se sýrem, česnekem a rozmarýnou Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Hovězí maso neuvěřitelné, výrazné chuti, vonící po švestkách a skořici s kapusto-slaninovým knedlíkem a smaženou cibulkou. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Kapustové karbanátky s bramborovou kaší Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Kapusta obsahuje víc vitamínu C než citrón. Miriam16.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Řízečky z hlívy ústřičné Doba vaření: 30 Houby Oběd Večeře Výborně chutnají s bramborovou kaší nebo se zeleninovým salátem. Miriam13.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Makovec se švestkami Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Česká kuchyně Vláčný makovec upečený s čerstvými švestkami. Miriam8.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Šťavnatý rebarborový koláč bez lepku Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Bezlepkový koláč z Jizerky a kukuřičné mouky s náplní z rebarbory, jablek a bílého jogurtu. Miriam25.5.2016 Líbí se 0 Více