Sdílet Rozlítané paprikové lusky Doba vaření: 60 min Maso Oběd Omáčky Večeře Paprikové lusky v podobě masových koulí, paprikových proužků a pikantní rajčatové omáčky. Miriam5.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Holandský řízek Doba vaření: 35 min Maso Česká kuchyně Šťavnaté holandské řízky z mletého masa a strouhaného sýra chutnají skvěle s jemnou bramborovou kaší. Miriam23.5.2020 Líbí se 6 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet „Čubrica“ – nákyp z mletého masa Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý jemný nákyp z mletého vepřového masa, strerilovaného zelí, rýže, strouhané mrkve, vajíčka a koření čubrica. Miriam25.4.2020 Líbí se 7 Více
Sdílet Čevapčiči Doba vaření: 45 min Maso Čevapčiči, balkánská specialita ze směsi mletého masa, podávaná s cibulí, hořčicí a ajvarem. Miriam19.4.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Sekaná s bramborovou kaší Doba vaření: 140 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá, velmi chutná sekaná z mletého vepřového masa, ochuceného hořčicí, majoránkou, česnekem a cibulí. Miriam3.4.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Canneloni plněné vepřovým masem s rajčatovou a bešamelovou omáčkou Doba vaření: 75 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Parádní šťavnaté cannelloni s náplní z vepřového masa na způsob bolognese, s bešamelovou omáčkou, zapečené pod sýrovou krustou. Miriam18.3.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Masový štrůdl Doba vaření: 60 min Maso Oběd Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Šťavnatý slaný štrůdl z pizzového těsta, plněný mletým vepřovým masem, rajčatovým pyré, sušenými rajčaty a černými olivami. Miriam31.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Smetanové špagety se žampióny a masovými koulemi Doba vaření: 30 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Špagety se smetanovou omáčkou s výraznou žampiónovou chutí, s pečenými koulemi z vepřového masa. Miriam26.5.2019 Líbí se 0 Více