Sdílet Kulajda s liškami Doba vaření: 35 min Houby Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Fantastická polévka z brambor a čerstvých lišek, s koprem, zakysanou smetanou a ztraceným vejcem. Miriam2.9.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí paličky s domácím zelím a bramborovými knedlíky Doba vaření: 180 min Maso Oběd Česká kuchyně Krůtí stehna pečená s česnekem, rozmarýnou a máslem, s domácím zelím a bramborovými knedlíky. Miriam27.6.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Vydatná polévka z kysaného zelí, šunkové klobásy a brambor, zjemněná smetanou, s pikantní chutí Chipotle papriček. Miriam18.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Hlívový guláš Doba vaření: 35 min Houby Česká kuchyně Fantastický mírně pikantní guláš z léčivé hlívy ústřičné. Bezvadně chutná s chlebem, ale také s bramborovými knedlíky. Miriam8.6.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Rybí karbanátky s květákovým pyré Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Karbanátky z bílé ryby a ovesných vloček s jemným květákovým pyré. Miriam16.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská směs ála „znojemská“ Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Česká kuchyně Vegetariánská směs na způsob znojemské, s uzeným tempehem, kyselými okurkami a sušenými rajčaty, zjemněná šlehačkou. Miriam16.6.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Lněné krekry Doba vaření: 75 min Pečivo Křupavé krekry ze lněného a sezamového semínka, kořeněné mletým kmínem chutnají samotné nebo se salátem či pomazánkou. Miriam31.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Skvělé kapustové karbanátky s ječnými kroupami, pečené v troubě, s dipem ze zakysané smetany, majolky a kremžské hořčice. Miriam4.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové kotletky na houbách Doba vaření: 140 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Křehké vepřové kotletky dušené s lesními houbami a s houbovým kořením, chutnají skvěle s vařenými brambory. Miriam16.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Tataráček z tofu Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Večeře Bezvadný pikantní tataráček z tofu chutná prima s francouzskou bagetkou, ale i s chlebovou topinkou potřenou česnekem. Miriam15.3.2018 Líbí se 3 Více