Sdílet Francouzské brambory Doba vaření: 80 min Oběd Večeře Česká kuchyně Francouzské brambory s moravským uzeným a bylinkami, zalité rozšlehanými vejci a zapečené se sýrem. Miriam23.4.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Cmunda po kaplicku Doba vaření: 60 min Oběd Česká kuchyně Křupavé bramboráky s kysaným zelím a orestovaným uzeným masem. Kuba9.8.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím Doba vaření: 60 min Maso Oběd Česká kuchyně Pokud přijde řeč na zelí, jsem v sedmém nebi :P Miriam20.10.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Dýňové gnocchi Doba vaření: 55 min Oběd Těstoviny Večeře Není nad domácí dýňové gnocchi. Jsou jako malá sluníčka na talíři :) Miriam5.10.2017 Líbí se 4 Více