Sdílet Bezlepková brokolicová pizza s italskou oblohou Doba vaření: 40 min Večeře Bezvadná pizza na odlehčenou večeři. Miriam26.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Rajčata zapečená s mletým masem a mascarpone Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Na zapečení jsou dobrá vyzrálá rajčátka, která jsou plná chut. Miriam24.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské toustíky s rajčaty a mozzarellou Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Super rychlovka, která chutná snad každému. Miriam15.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Caprese salát Doba vaření: 10 min Saláty Italská kuchyně V Itálii se podává spíš jako předkrm než příloha k jídlu. Kuba1.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Trhací slaný koláč z kynutého těsta Maso Pečivo Slané mlsání Večeře Kynuté těsto vzniklo náhodou, když jeden egyptský pekař zapomněl kousek těsta někde v koutě a ono tam zkvasilo. Zkusil upéct placku a ta chutnala a voněla líp než nekynutá. Miriam29.1.2017 Líbí se 15 Více
Sdílet Zapečené žampióny s ořechy Doba vaření: 30 min Houby Předkrmy Večeře Žampióny mají schopnost účinně chránit kůži před UV zářením, a tak jsou úžasnou potravinou na léto. Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více