Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krémová polévka ze zeleného hrášku Doba vaření: 25min Polévky Výborná jemná polévka z mraženého hrášku a brambor, ochucená pepřem a majoránkou. Chutná báječně se smaženými hráškovými kuličkami. Miriam12.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Kuřecí salát Doba vaření: 45 min Maso Oběd Saláty Večeře Parádní salát z pečeného kuřecího masa, hrášku, čerstvé zeleniny a dresinku z majonézy, bílého jogurtu a dijonské hořčice. Miriam27.5.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Tempeh po indicku s jasmínovou rýží Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Lahodné jídlo omamné vůně. Uzený tempeh s hráškem a rajčátky dušený v kokosovém mléce, dochucený kari kořením, kari pastou a koriandrem. Miriam10.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánské rizoto Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Vegetariánská verze paprikového "školního" rizota s Ďobáčky a pořádnou porcí barevné zeleniny. Miriam16.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Hráškový krém s bramborovým chipsem Doba vaření: 25 min Polévky Lahodný a vydatný jemný krém z mraženého hrášku s křupavým chipsem z čerstvých brambor můžeme podat jako slavnostní polévku. Miriam9.2.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Ragú z hlívy ústřičné Doba vaření: 40 min Houby Oběd Večeře Vegetariánské ragú ze spousty zeleniny a léčivé hlívy ústřičné. Miriam27.1.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Polévka z munga a hrášku Doba vaření: 45 min Polévky Očistná polévka z fazolek mungo, hrášku a pórku a kostičkami tofu má vynikající chuť. Miriam11.1.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Candát s bramborovým salátem Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Česká kuchyně Netradičně tradiční štědrovečerní pokrm - smažená ryba s bramborovým salátem. Miriam20.12.2017 Líbí se 2 Více