Sdílet Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Šmakoun s provensálským kořením smažený v trojobalu s rakouským bramborovým a zeleninovým salátem. Miriam30.1.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Lososové kousky ve smetanové omáčce Doba vaření: 30 min Oběd Ryby Večeře Lososové kousky s famózní smetanovou omáčkou se sušenými rajčaty a pórkem. Miriam29.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety se žampióny Doba vaření: 20 min Houby Oběd Večeře Rychlé lahodné špagety se smetanovými žampióny a sýrovým chipsem. Miriam28.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové plátky pečené v marinádě Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Pečené vepřové plátky v marinádě z hořčice, kečupu, sojové omáčky a chilli koření, s jemnou bramborovou kaší. Miriam24.1.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuskus se šunkou a paprikou Doba vaření: 20 min Oběd Večeře Bleskurychlý oběd připravený z kuskusu, šunky, barevných paprik a pórku. Posypaný opečenými kešu oříšky. Miriam9.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí směs s kokosovým mlékem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Ásie Lehce pikantní a přitom smetanově hladivá směs z krůtího masa, rajčat, pórku a kokosového mléka. Miriam4.1.2021 Líbí se 5 Více
Sdílet Vichyssoise – pórkový krém Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Večeře Francouzská kuchyně Jemný krém z pórku s prachem ze sušené šunky a sýrovými chipsy. Kuba29.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánské azu Doba vaření: 30 min Oběd Pikantní směs z uzeného tempehu, rajčatové passaty a kyselých okurek, s pečenými brambory. Miriam7.12.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Krůtí pečeně Doba vaření: 65 min Maso Oběd Americká kuchyně Skvěle ochucená krůtí pečeně, šťavnatá díky máslu zabalenému v mase. Miriam19.11.2020 Líbí se 4 Více