Sdílet Kuřecí piccata Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Rychlé kuřecí plátky s citrónovou šťávičkou a kapary. Miriam28.4.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Mrkvovo-zázvorový krém Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Pikantní krémová polévka z mrkve a pořádné dávky zázvoru. Miriam16.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Tagliatelle s vepřovou panenkou a rajčaty Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Tagliatelle s vepřovou panenkou, cherry rajčátky, sušenými rajčátky a rukolou. Miriam16.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Žampióny v těstíčku Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Žampióny v sýrovo-vinném těstíčku smažené v horkovzdušné fritéze se svěžím salátem a pikantním dipem. Miriam15.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské risotto s chřestem, hráškem a slaninou Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Krémové risotto z rýže Arborio se zeleným chřestem, hráškem, slaninou a parmazánem. Miriam7.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Restovaná krůtí játra Doba vaření: 45 min Maso Oběd Restovaná krůtí játra s cibulkou, špekem a cherry rajčátky, s americkými brambory z horkovzdušné fritézy. Miriam26.3.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Těstoviny s uzeným lososem Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Těstoviny Večeře Lahodné krémové těstoviny s čerstvým sýrem, jarní cibulkou a uzeným lososem. Miriam22.2.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Rýžové krokety s uzeným lososem z horkovzdušné fritézy Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Večeře Křupavé krokety z rýže a uzeného lososa s minimem tuku, připravené v horkovzdušné fritéze, s osvěžujícím salátem z kedlubny a mrkve. Miriam20.2.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Těstoviny s bazalkovým pestem a kuřecím masem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Italská kuchyně Těstoviny s bazalkovým pestem, kešu oříšky, rajčaty a kuřecím masem. Miriam16.2.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Italské risotto s dýní Hokaidó Doba vaření: 50 min Oběd Italská kuchyně Jemné risotto s dýní Hokaidó, ochucené rozmarýnou a italskou slaninou. Miriam4.2.2023 Líbí se 0 Více