Sdílet Italské risotto s dýní Hokaidó Doba vaření: 50 min Oběd Italská kuchyně Jemné risotto s dýní Hokaidó, ochucené rozmarýnou a italskou slaninou. Miriam4.2.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Brokolicový nákyp Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Italská kuchyně Brokolicový nákyp s vejci, ricottou, pancettou, sušenými rajčaty a parmazánem. Miriam12.11.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Špagety carbonara Doba vaření: 30 min Oběd Těstoviny Italská kuchyně Jednoduché špagety s hedvábnou omáčkou, s opečenou pancettou a syrovými žloutky. Kuba4.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Zapečené žampióny Portobello Doba vaření: 35 min Houby Masité žampióny Portobello plněné pancettou, šalvějí, houbovou smetanou, zapečené se strouhaným parmazánem. Miriam30.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Rajčatové risotto s pancettou Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Chuťově výrazné lahodné italské risotto s čerstvými a sušenými rajčaty, rajčatovým pyré a restovanou bazalkou, s vyškvařenou pancettou. Miriam6.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Těstoviny se žampióny Doba vaření: 20 min Houby Oběd Večeře Italská kuchyně Lahodné těstoviny s krémovými žampióny a smetanovou houbovou omáčkou, pancettou a sýrem parmazánového typu. Miriam5.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené portobello s pancettou a gorgonzolou Doba vaření: 35 min Houby Oběd Večeře Žampióny portobello plněné pancettou a gorgonzolou, zapečené s vejcem a sýrem parmazánového typu. Miriam3.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské špízy z telecího masa – spiedini Doba vaření: 50 min Maso Italská kuchyně Skvěle ochucené grilované špízy z kuliček z mletého telecího masa, obalené v parmazánové strouhance a ovinuté plátkem pancetty a cukety. Miriam2.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Parádní výživné jídlo připravené z velkých bílých fazolí, rajčat, rajčatového pyré, salsiccii a pancetty můžeme podávat i bez přílohy. Miriam12.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečené kuřátko se zelím z růžičkové kapusty Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté francouzské baby kuřátko pečené s pancettou a rozmarýnou, podávané na zelí z růžičkové kapusty. Trváte-li na příloze, zkuste bramborové gnocchi nebo knedlíky. Kuba7.2.2018 Líbí se 0 Více