Sdílet Ziti – Zapečené penne se třemi druhy sýra v tomatové omáčce Doba vaření: 50 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Výborné vláčné těstoviny zapečené s ricottou, mozzarellou a parmazánem v rajčatové omáčce. Michael7.7.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Cuketové hranolky Přílohy Slané mlsání Pikantní cuketové hranolky obalené v parmazánové strouhance s česnekem a bazalkou stojí za ochutnání. Miriam20.6.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Těstoviny s bazalkovou pastou, mozzarellou a rajčátky Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Mega rychlé a velmi fresh jídlo z těstovin, rajčat, bazalky, parmazánu, kešu oříšků a mozzarelly. Miriam16.6.2018 Líbí se 11 Více
Sdílet Květák zapečený v bešamelu Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Jemnou chuť květáku a bešamelu skvěle doplňují výrazná rajčata a zelená paprika. S křupavou sýrovou krustou je to jedna báseň. Miriam15.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Jehněčí kotletky v mátové krustě s mrkvovým pyré Doba vaření: 60 min Maso Šťavnaté jehněčí maso pečené v křupavé svěží krustě chutná báječně s jemným mrkvovým pyré. Miriam27.3.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Ptáčci z kynutého těsta Doba vaření: 90 min Pečivo Slané mlsání Vtipné pečivo z kynutého těsta ve tvaru ptáčků můžeme plnit oblíbenou pomazánkou nebo podávat jako pečivo k salátu. Miriam24.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborové muffiny s křepelčími vejci Doba vaření: 60 min Slané mlsání Svačina Večeře Bramborové muffiny upečené ze strouhaných brambor a parmazánu můžeme podávat samostatně s volským okem nebo také jako přílohu. Miriam10.3.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Parmazánové kapustičky Doba vaření: 35 min Slané mlsání Večeře Lehká výživná večeře nebo i zdravé slané mlsání - kapustičky opečené v parmazánové krustě se smetanovým dipem. Miriam27.2.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Těstoviny se salsicciou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Výborné těstoviny s italskou klobásou salsiccia a rajčatovou omáčkou, ozdobené křupavou pancettou a parmazánem. Miriam22.1.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí ragú s fenyklem Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Těstoviny s hovězím ragú, fenyklem, rajčatovým pyré a parmazánem. Italský recept na chutný oběd, ke kterému se hodí bílé víno. Michael17.1.2018 Líbí se 1 Více