Sdílet Špagety se sýrovou omáčkou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Sýrovo-smetanové těstoviny z parmazánu a pecorina, s omamnou vůní orestovaného česneku, jsou hotové v cuku letu. Miriam7.1.2018 Líbí se 14 Více
Sdílet Zlatý kuřecí vývar s masovými knedlíčky Doba vaření: 380 min Polévky Česká kuchyně Fantastický silný vývar s knedlíčky z kuřecího masa a parmazánu s restovanou zeleninou. Kuba19.12.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pyré z pečených rajčat s parmazánovými krekry Doba vaření: 25 min Kaše Oběd Večeře Italská kuchyně Pikantní rajčatové osvěžující pyré parádně doplňují parmazánové krekry. Miriam4.12.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Spaghetti Marinara Doba vaření: 15 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Jednoduchý a rychlý recept na tradiční italské špagety marinara s rajčatovým pyré, česnekem, parmezánem a olivovým olejem. Michael24.11.2017 Líbí se 11 Více
Sdílet Krůtí Piccata Milanese Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Smažené krůtí medailonky s těstovinami, rajčátky, sýrem parmazán a pecorino s kuřecím vývarem a bazalkou. Klasický tradiční italský recept na výtečný oběd. Michael1.11.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Rybí karbanátky Doba vaření: 40 min Maso Oběd Ryby Večeře Junior nemá ryby moc v lásce, ale jako karbanátky mu chutnají. Miriam10.10.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Dýňové gnocchi Doba vaření: 55 min Oběd Těstoviny Večeře Není nad domácí dýňové gnocchi. Jsou jako malá sluníčka na talíři :) Miriam5.10.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Zapečená bedlová poupátka Doba vaření: 30 min Houby Slané mlsání Večeře Tato chuťovka je bezvadná s čerstvým pečivem nebo jen tak samotná. Miriam1.10.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečený patizon Doba vaření: 95 min Oběd Večeře Fantastické jídlo podobné musace. Miriam21.9.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Zapečené bedly Doba vaření: 35 min Houby Oběd Večeře Bedly jsou prostě skvostné houby s vynikající chutí. Naplněné prostou nádivkou nemají chybu. Miriam17.9.2017 Líbí se 4 Více