Sdílet Risotto s hráškovým pyré a restovaným česnekem Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Italská kuchyně Zelený hrášek je zelenina, zelený hrách je luštěnina. Miriam17.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňové gnocchi se šalvějí Doba vaření: 1 hodina Oběd Večeře Dýně Hokaidó jsou super podzimní a zimní zeleninou. Miriam16.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňové gnocchi ze špaldové mouky se slaninou a parmazánem Doba vaření: 60 min Oběd Těstoviny Večeře Americká kuchyně Výborné syté dýňové gnocchi ze špaldové mouky s omáčkou z anglické slaniny s čerstvou bazalkou a česnekem, sypané strouhaným parmazánem. Miriam11.1.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Špenátový krém s uzeným lososem Doba vaření: 20 min Oběd Polévky Večeře Výživná, hedvábně jemná polévka zjemněná smetanou podávaná s opečeným toustíkem a uzeným lososem je hotová během chvilky a zasytí i jako rychlá večeře. Miriam19.12.2015 Líbí se 1 Více