Sdílet Polévka z munga a hrášku Doba vaření: 45 min Polévky Očistná polévka z fazolek mungo, hrášku a pórku a kostičkami tofu má vynikající chuť. Miriam11.1.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Hrachová polévka Doba vaření: 3 hodiny Polévky Česká kuchyně Bezvadná výživná polévka ze zeleného hrachu s chlebovými krutóny. Miriam7.1.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Zlatý kuřecí vývar s masovými knedlíčky Doba vaření: 380 min Polévky Česká kuchyně Fantastický silný vývar s knedlíčky z kuřecího masa a parmazánu s restovanou zeleninou. Kuba19.12.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Nakládané čirůvky – houbové zavináče Doba vaření: 30 min Houby Jedlé dárky Zavařování Česká kuchyně "Zavináče" z čirůvek fialových a dvoubarvých v kořeněném nálevu se spoustou cibule můžou být třeba pikantním občerstvením. Miriam22.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ukrajinský boršč Doba vaření: 210 min Maso Polévky Bezvadná vydatná a sytá polévka připravená ze tří druhů masa a spousty zeleniny, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam12.11.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Dýňová polévka s knedlíčky z dýňových semínek Doba vaření: 45 min Polévky Voňavá horká polévka z dýně je pro nás symbolem nadcházejícího podzimu. Miriam22.9.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hovězí vývar s tyrolským knedlíčkem Doba vaření: 310 min Oběd Polévky Rakouská kuchyně Výborný silný vývar z hovězího masa se smaženým tyrolským knedlíčkem ze zrajícího sýra. Miriam17.8.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Barevná omeleta Doba vaření: 20 min Večeře Barevná omeleta z opečených rohlíků, barevných paprik, rajčátek a lahůdkové cibulky je rychlou večeří. Miriam2.4.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Pomazánkový dvojboj Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Jedna je jemná a druhá divoška. Těžko říct, která chutná líp. V každém případě z tácu zmizely obě stejně rychle. Miriam31.3.2017 Líbí se 1 Více