Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Pikantní směs na topinky Maso Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře I když je tahle směs bezvadná na topinky, je stejně prima i na vařené těstoviny :) Miriam5.3.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Rajská omáčka s masovými koulemi Maso Omáčky Česká kuchyně Výborná rajská omáčka bez zahuštění. Miriam31.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Plněné paprikové lusky s rajskou omáčkou pečené v troubě Maso Oběd Omáčky Pokud omáčku nebudete zahušťovat a jako přílohu zvolíte rýži, bude bezlepková. Miriam31.1.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Kulajda se zastřeným vejcem Doba vaření: 45 min Houby Polévky Česká kuchyně Tuhle hutnou voňavou polévku podáváme jako samostatné jídlo. Miriam26.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Musaka s mletým masem a cuketou Doba vaření: 110 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Jemná, chuťově vyvážená, variace na musaku. Směs hovězího a vepřového masa a bešamelová omáčka dávají jídlu šťavnatost a zapečený sýr s rajčátky pikantnost. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňové gnocchi se šalvějí Doba vaření: 1 hodina Oběd Večeře Dýně Hokaidó jsou super podzimní a zimní zeleninou. Miriam16.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Brokolicové karbanátky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Brokolici neskladujeme dlouho. Rychle žloutne a ztrácí vitamíny. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Tataráček z červené čočky Doba vaření: 45 min Pomazánky a tousty Předkrmy Večeře Červená čočka prý dokáže vnést do života štěstí a pokoj. Miriam14.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Retro chlebíčky Doba vaření: 70 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Za vynález obloženého chlebíčku vděčíme pražskému lahůdkáři Janu Paukertovi. Miriam13.1.2017 Líbí se 12 Více