Sdílet Kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými nočky Doba vaření: 255 min Polévky Česká kuchyně Silný kuřecí vývar s restovanou kořenovou zeleninou a drožďovými knedlíčky nebo bezlepkovými drožďovými knedlíčky. Miriam12.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ruské vejce Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Bramborový salát obložený vařeným vejcem, šunkou, tvrdým sýrem, kyselou okurkou a zeleninou chutná bezvadně s celozrnným rohlíkem. Miriam10.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninová koprovka s fazolkovými lusky a ztraceným vejcem Doba vaření: 25 min Oběd Omáčky Večeře Skvělá zeleninová koprovka z kořenu petržele se zelenými fazolkami a ztraceným vejcem. Miriam17.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Vegetariánské rizoto Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Vegetariánská verze paprikového "školního" rizota s Ďobáčky a pořádnou porcí barevné zeleniny. Miriam16.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Hrstková polévka Doba vaření: 50 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Lahodná hustá a výživná polévka ze zeleniny a směsi na hrstkovou polévku. Miriam1.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Koprová polévka Doba vaření: 35 min Polévky Skvělá sladkokyselá polévka zahuštěná rozmixovanou petrželí a dochucená koprem a creme fraiche. Miriam5.1.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Candát s bramborovým salátem Doba vaření: 70 min Oběd Ryby Večeře Česká kuchyně Netradičně tradiční štědrovečerní pokrm - smažená ryba s bramborovým salátem. Miriam20.12.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Zlatý kuřecí vývar s masovými knedlíčky Doba vaření: 380 min Polévky Česká kuchyně Fantastický silný vývar s knedlíčky z kuřecího masa a parmazánu s restovanou zeleninou. Kuba19.12.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ukrajinský boršč Doba vaření: 210 min Maso Polévky Bezvadná vydatná a sytá polévka připravená ze tří druhů masa a spousty zeleniny, zjemněná zakysanou smetanou. Miriam12.11.2017 Líbí se 4 Více