Sdílet Losos s máslovou květákovou rýží Doba vaření: 26 min Oběd Ryby Večeře Jemný losos ochucený citrónovou šťávou a čerstvě mletým pepřem, s rýží z květáku. Miriam27.5.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Špenátová roláda s lososem Doba vaření: 55 min Oběd Ryby Slané mlsání Večeře Jemná efektní roláda z ovesných vloček a špenátu, plněná pestem, ricottou a uzeným lososem. Miriam31.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninový salát s tuňákem Doba vaření: 15 min Oběd Saláty Večeře Jednoduchý salát z mrkve, tuňáka, červené papriky, jarní cibulky s remuládou, pekany a krutony z bílého pečiva. Miriam29.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Velikonoční nádivka s uzeným masem Doba vaření: 70 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Máslová nadýchaná velikonoční nádivka s uzeným masem a vydatnou porcí kopřiv, petrřelkou a libečkem. Miriam19.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Jelení ragú s ořechovými knedlíky Doba vaření: 260 min. Maso Oběd Česká kuchyně Exkluzivní ragú z jeleního masa s kořenovou zeleninou, jeřabinami, jalovcem a rozmarýnem, s ořechovými knedlíky. Kuba15.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Bryndzové halušky Doba vaření: 23 min Oběd Slovenská kuchyně Bramborové halušky z celozrnné špaldové mouky a krupičky, s bryndou a vyškvařeným špekem. Miriam17.9.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninová frittata Doba vaření: 35 min Večeře Barevná frittata z vajec, balkánského sýra, barevných paprik a oliv. Miriam8.7.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Pizza s rýžovým korpusem Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Vynikající pizza s korpusem z rýže a čedaru, zdobená rajčatovou passatou, sušenou šunkou, paprikou, rajčaty a parmazánem. Miriam21.6.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Špekové knedlíky Doba vaření: 50 min Maso Oběd Česká kuchyně Výborné špekové knedlíky z opečených houstiček, s uzenou krkovicí, vejci a petrželkou. S červeným zelím a smaženou cibulkou. Miriam14.6.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Holandský řízek Doba vaření: 35 min Maso Česká kuchyně Šťavnaté holandské řízky z mletého masa a strouhaného sýra chutnají skvěle s jemnou bramborovou kaší. Miriam23.5.2020 Líbí se 6 Více