Sdílet Zapečené toustíky se sýrem Doba vaření: 30 min Svačina Večeře Rychlá večeře, plátky veky zapečené se směsí strouhaného tvrdého sýra a vajec, ozdobené pikantní kečupovou omáčkou. Miriam3.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Obědová shakshuka Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Africká kuchyně Parádní směs fazolí, šunkové klobásy, rajčat a vajec, okořeněná uzenou paprikou, drceným kmínem a chilli kořením. Miriam10.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Polévka ze zeleniny a červené čočky Doba vaření: 30 minut Polévky Hustá chutná polévka z červené čočky, mrkve a kari koření s křupavými krutóny zahřeje na těle i na duši. Její přípravu v MioMatu zvládne i absolutní kuchařský amatér. Miriam29.2.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí pečeně s karlovarským knedlíkem a červeným kysaným zelím Doba vaření: 110 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnaté krůtí stehno s křupavou kůžičkou pečené s česnekem a rozmarýnou, s karlovarským knedlíkem a červeným zelím. Miriam19.1.2020 Líbí se 5 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka se šunkou Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Výtečná pomazánka z vyzrálého hermelínu, libové šunky, dijonské hořčice, čerstvého sýra a majolky. Miriam3.1.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Houbová smaženice Doba vaření: 25 min Houby Česká kuchyně Houbová smaženice z různých druhů jedlých hub smažená na cibuli, česneku a másle, s chlebovými topinkami. Miriam19.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené žampióny Portobello Doba vaření: 35 min Houby Masité žampióny Portobello plněné pancettou, šalvějí, houbovou smetanou, zapečené se strouhaným parmazánem. Miriam30.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Brambory se špekem a kysaným zelím Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Rakouská kuchyně Jednoduché prosté jídlo z brambor dušených ve vývaru, libové slaniny a kysaného zelí. Miriam23.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Štrůdl s kysaným zelím Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Česká kuchyně Slaná varianta štrůdlu z listového těsta. Plněný kysaným zelím, uzeným tempehem a vařenými brambory. Miriam23.4.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Těstoviny se žampióny Doba vaření: 20 min Houby Oběd Večeře Italská kuchyně Lahodné těstoviny s krémovými žampióny a smetanovou houbovou omáčkou, pancettou a sýrem parmazánového typu. Miriam5.4.2019 Líbí se 1 Více