Sdílet Fazole v rajčatové omáčce s vejci Doba vaření: 20 min Oběd Snídaně Večeře Výrazné červené fazole v rajčatové omáčce s volskými oky, sypané strouhaným čedarem, s kukuřičnými krekry. Miriam1.4.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Polévka z červené čočky a zeleniny Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Jemně kořeněná polévka z červené čočky, řapíkatého celeru a mrkve, s vůní a chutí oregána. Miriam29.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru s Gorgonzolou a ořechy Doba vaření: 60 min Oběd Svačina Večeře Svěží a lehce pikantní tataráček z pečeného celeru s gorgonzolou, ořechy a šípkovou marmeládou. Filip28.3.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Brokolicová polévka s kokosovým mlékem a kurkumou Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Jemně krémová polévka z brokolice a kokosového mléka, kořeněná kurkumou. Miriam24.3.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru Doba vaření: 90 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Tataráček z pečeného celeru ochucený běžnými "tatarákovými" ingrediencemi, s opečenými toustíky, okouzlí nevšední chutí. Miriam5.3.2019 Líbí se 62 Více
Sdílet Bramborové placičky se sýrem Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Česká kuchyně Luxusní bramborové placičky se sýrem jsou krásně voňavé a mají fantastickou chuť po roztaveném sýru. Se zakysanou smetanou a rajčetem chutnají skvěle. Miriam27.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Zelný salát s paprikou Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Česká kuchyně Osvěžující salát z jemně krouhaného bílého a červeného zelí, se zelenou paprikou, lahůdkovou cibulkou a zálivkou z kremžské hořčice. Miriam21.2.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní polévka z červených fazolí Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Mexická kuchyně Hustá výživná polévka z červených fazolí, řapíkatého celeru, mrkve, červené papriky a kukuřice, s klobáskou a smaženými tortilla krekry. Miriam3.2.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 min Polévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 9 Více
Sdílet Zapečené lilky s mletým masem Doba vaření: 60 min Nezařazené Zapečené lilky plněné mletým hovězím masem, plné šťavnaté chuti, zapečené pod sýrem parmazánového typu, s cherry rajčátky. Miriam28.1.2019 Líbí se 1 Více