Sdílet Krkovice na gril v pivní marinádě Doba vaření: 20 min Maso Oběd Večeře Grilovaná krkovice naložená v marinádě z piva, kečupu, hořčice a rozmarýny. Miriam6.7.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Roláda z vepřové panenky se žampióny Doba vaření: 50 min Maso Oběd Roláda z vepřové panenky plněná žampióny, slaninou, hráškem a vejci, se šťouchanými bramborami. Miriam3.7.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí kousky s mrkví a žampióny Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Lahodné krůtí kousky se žampióny a mrkví. Ochucené chilli kořením a sojovou omáčkou. Miriam12.3.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové plátky se zeleninou Doba vaření: 65 min Maso Oběd Vepřové plátky pečené v troubě s paprikami a rajčaty, s jasmínovou rýží. Miriam16.9.2022 Líbí se 3 Více
Sdílet Marinovaný králík s paprikami Doba vaření: 290 min Maso Oběd Večeře Pikantní králík v marinádě pečený s barevnými parpikami a bramborovým knedlíkem. Miriam13.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Pomazánka z Romaduru Pomazánky a tousty Svačina Večeře Pikantní pomazánka z romaduru, čerstvého sýra a jarní cibulky. Miriam6.6.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Francouzské brambory Doba vaření: 80 min Oběd Večeře Česká kuchyně Francouzské brambory s moravským uzeným a bylinkami, zalité rozšlehanými vejci a zapečené se sýrem. Miriam23.4.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborový salát Doba vaření: 60 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Klasický bramborový salát s čerstvou zeleninou, kyselými okurkami, majonézou a zakysanou smetanou. Miriam25.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 3 Více
Sdílet Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Šmakoun s provensálským kořením smažený v trojobalu s rakouským bramborovým a zeleninovým salátem. Miriam30.1.2021 Líbí se 1 Více