Sdílet Hanácký salát Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Česká kuchyně Parádní chutný a výživný salát z červeného zelí, majolky, zakysané smetany, kyselých okurek a šalotky. Miriam27.1.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy Doba vaření: 75 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Pikatní pomazánka z pečené červené řepy s čerstvým sýrem chutná nejlépe s francouzskou bagetkou. Miriam17.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ruské vejce Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Bramborový salát obložený vařeným vejcem, šunkou, tvrdým sýrem, kyselou okurkou a zeleninou chutná bezvadně s celozrnným rohlíkem. Miriam10.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřenky pečené v troubě Doba vaření: 45 min Maso Česká kuchyně Vepřenky, placičky z mletého vepřového masa s paprikou, podávané s čerstvým chlebem, cibulí a hořčicí. Miriam8.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Škvarková pomazánka Doba vaření: 15 minut Pomazánky a tousty Svačina Večeře Česká kuchyně Jemná pomazánka z vepřových škvarečků našlehaná s tvarohem a majolkou chutná fantasticky na měkkém kváskovém chlebu. Kuba10.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Karbanátky pečené v troubě Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Karbanátky pečené v troubě jsou přívětivé naší tajli, a taky nám ušetří práci s úklidem kuchyně. Miriam8.4.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Mrkvičky z listového těsta plněné vajíčkovou pomazánkou Doba vaření: 70 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Originální velikonoční pohoštění, "mrkvové" korpusy z listového těsta, naplněné vajíčkovou pomazánkou. Miriam25.3.2018 Líbí se 7 Více
Sdílet Tataráček z tofu Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Večeře Bezvadný pikantní tataráček z tofu chutná prima s francouzskou bagetkou, ale i s chlebovou topinkou potřenou česnekem. Miriam15.3.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pomazánka ze zrajících sýrů Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Výrazná pikantní pomazánka ze zrajících sýrů, čerstvého sýra, cibulky a koření. Miriam31.12.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolová sekaná Doba vaření: 180 min Oběd Večeře Bezvadná vegetariánská sekaná z červených fazolí a ječných krup chutná skvěle s jemnou bramborovou kaší, bramborovým salátem, ale i s pečivem. Miriam5.12.2017 Líbí se 5 Více