Sdílet Karbanátky s cuketou pečené v troubě Doba vaření: 40 min Maso Oběd Večeře Karbanátky pečené v troubě jsou fajn. Nejen, že člověk uleví trávení, ale odpadá i trápení se začuněnou kuchyní :) Miriam2.2.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Znojemská z vepřového masa Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Tahle poctivá česká klasika snad nikdy nezklame. Jako přílohu máme rádi jak rýži, tak knedlíky. Miriam1.2.2017 Líbí se 13 Více
Sdílet Tataráček z batátů Doba vaření: 1 a čtvrt hodiny Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Svačina Večeře Tataráček z batátů chutná skvěle na čerstvém pečivu, ale i na topince. Miriam31.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Sekaná roláda ve slaninovém kabátku Maso Oběd Česká kuchyně Sekaná bývala kdysi luxusní jídlo. Maso, nejčastěji kýta a svíčková, se nemlelo, ale ručně sekalo. Odtud pochází její název. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Tataráček z olomouckých tvarůžků Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Tvarůžky se u nás vyrábějí už od 15. století. Miriam15.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové plátky v pikantní omáčce Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Uzená paprika dodá jídlu správný šmrnc. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Tataráček z červené čočky Doba vaření: 45 min Pomazánky a tousty Předkrmy Večeře Červená čočka prý dokáže vnést do života štěstí a pokoj. Miriam14.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Retro chlebíčky Doba vaření: 70 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Za vynález obloženého chlebíčku vděčíme pražskému lahůdkáři Janu Paukertovi. Miriam13.1.2017 Líbí se 12 Více