Sdílet Paštika z krůtích jater se zeleným pepřem Doba vaření: 50 min Maso Večeře Jemná paštika z krůtích jater s provensálským kořením, bílým vínem a zeleným pepřem. Miriam2.5.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Quiche s kadeřávkem Doba vaření: 115 min Oběd Večeře Francouzská kuchyně Lahodný voňavý koláč z křehkého těsta se smetanovou náplní, s čerstvým kadeřávkem, sušenými rajčaty, kukuřicí a plísňovým sýrem. Miriam17.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Quiche Lorraine – lotrinský slaný koláč Doba vaření: 75 min Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Slaný koláč z křehkého špaldového těsta s náplní z cibule, libové slaniny, zakysané smetany, vajec a čedaru, okořeněný provensálskými bylinkami. Miriam25.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Pikantní cizrnové zobání Doba vaření: 40 min Slané mlsání Občas má člověk chuť na něco pikantního :) Miriam1.9.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Panenka s provensálskou omáčkou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Jestli máte rádi panenku víc růžovou, uberte jí pár minut v troubě :) Miriam6.6.2017 Líbí se 18 Více
Sdílet Sušená cherry rajčátka Jedlé dárky Saláty Zavařování Italská kuchyně Rajčátka jsou výborná, jemně pikantní a jsou skvělá do salátu nebo k masu, ale i jen tak k pečivu. Miriam2.5.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketový raw tataráček Předkrmy Saláty Slané mlsání Večeře Raw tataráček z cukety s rajčatovými krekrami je pěkně fresh. Je to bezva zpestření naší, jinak vařené, stravy. Miriam21.4.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Barevný salát z pečené zeleniny Doba vaření: 1 hodina Saláty Večeře Na teplé pečené zelenině užíjdíme ve všech ročních obdobích :P Miriam4.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Paštika z králičích jater Doba vaření: 30 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Česká kuchyně Původně jsem měla v úmyslu koupit játra husí nebo kachní, nicméně v předvánočním shonu jsem byla ráda, že jsem sehnala játra králičí. Paštika z nich byla skvostná. Miriam22.1.2017 Líbí se 20 Více