Sdílet Pikantní polévka z červených fazolí Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Mexická kuchyně Hustá výživná polévka z červených fazolí, řapíkatého celeru, mrkve, červené papriky a kukuřice, s klobáskou a smaženými tortilla krekry. Miriam3.2.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Těstoviny se salsicciou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Výborné těstoviny s italskou klobásou salsiccia a rajčatovou omáčkou, ozdobené křupavou pancettou a parmazánem. Miriam22.1.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Yellow dal – kari z červené čočky Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Ásie Vynikající kořeněné jídlo z červené čočky, voňavého koření a drcených rajčat. Kuba3.1.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Těstoviny s krůtím masem Doba vaření: 25 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Tip na tyto bezvadné těstoviny jsem si přivezla z Kalábrie. Miriam4.8.2017 Líbí se 10 Více