Sdílet Jemně kořeněná mořská štika Doba vaření: 18 min Oběd Ryby Večeře Jemná šťavnatá ryba s křupavou krustou jemně kořeněnou směsí Fajita a velká porce pestrých salátových listů s lehkou zálivkou. Miriam12.9.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Fazolové karbanátky Doba vaření: 120 min Oběd Večeře Výborně vychucené karbanátky z červených fazolí, ječných krup a cukety, ochucené majoránkou, lahůdkovým droždím a muškátovým oříškem. Miriam2.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Rybí karbanátky s květákovým pyré Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Karbanátky z bílé ryby a ovesných vloček s jemným květákovým pyré. Miriam16.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pestrý salát s cizrnou Doba vaření: 20 min. Saláty Osvěžující salát z mixu barevných listů, s cherry rajčátky, osmaženou cizrnou, se zálivkou z citrónu, olivového oleje a jablečného koncentrátu. Miriam17.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí řízečky v parmazánové strouhance Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Rychlé lahodné řízečky z krůtího masa v parmazánové strouhance se zelenou petrželkou a citrónovou kůrou. Miriam29.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Dýňová polévka Doba vaření: 35min Polévky Americká kuchyně Hedvábně jemná zahřívací polévka z dýně Hokaidó, se zázvorem, chilli kořením a kokosovým mlékem. Miriam22.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku Doba vaření: 20 min Slané mlsání Netradiční chuťovka pro posezení se sklenkou vína. Smažené mrkvové špagety s dipem ze zakysané smetany a medvědího česneku. Kuba30.4.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Zvěřinový guláš Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Luxusní, chuťově výrazný guláš z kančího masa. Úplně parádně k němu chutnají domácí smažené bramborové krokety. Kuba17.4.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Sicilské cannoli s jahodovým krémem Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Italská kuchyně Výtečný a efektní dezert, křupavé smažené ruličky z kakaového těsta naplněné svěžím krémem z ricotty a čerstvých jahod. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Celerové řízečky – smažený celer Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Parádní řízečky za pár kaček. Smažený čerstvý celer potřený hořčicí a obalený v trojlobalu chutná bezvadně s bramborovým salátem nebo kaší. Miriam6.3.2018 Líbí se 4 Více