Sdílet Pečená kachní stehna Doba vaření: 370 min Maso Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, dozlatova vypečená kachní stehna s karlovarským knedlíkem, červeným sterilovaným a bílým kysaným zelím. Miriam25.11.2018 Líbí se 32 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Cuketové hranolky Přílohy Slané mlsání Pikantní cuketové hranolky obalené v parmazánové strouhance s česnekem a bazalkou stojí za ochutnání. Miriam20.6.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Vepřenky pečené v troubě Doba vaření: 45 min Maso Česká kuchyně Vepřenky, placičky z mletého vepřového masa s paprikou, podávané s čerstvým chlebem, cibulí a hořčicí. Miriam8.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Karbanátky pečené v troubě Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Karbanátky pečené v troubě jsou přívětivé naší tajli, a taky nám ušetří práci s úklidem kuchyně. Miriam8.4.2018 Líbí se 13 Více
Sdílet Vegetariánská nádivka s medvědím česnekem a kopřivami Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Česká kuchyně Vegetariánská verze velikonoční nádivky a uzeným tempehem a medvědím česnekem. Naprosto famózní. Mňam! :) Miriam30.3.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Velikonoční nádivka Doba vaření: 50 min Maso Přílohy Večeře Česká kuchyně Velikonoční nádivku ve tvaru muffinů s anglickou slaninou můžeme využit i jako svačinku na pěkný jarní výlet. Miriam29.3.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Fazolová sekaná Doba vaření: 180 min Oběd Večeře Bezvadná vegetariánská sekaná z červených fazolí a ječných krup chutná skvěle s jemnou bramborovou kaší, bramborovým salátem, ale i s pečivem. Miriam5.12.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Kynuté houskové knedlíky Doba vaření: 90 min Přílohy Česká kuchyně Nadýchané kynuté houskové knedlíky jsou dokonalou přílohou obzvláště omáček. Miriam30.11.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Žampiónové karbanátky Doba vaření: 45 min Houby Oběd Večeře Karbanátky z čerstvých žampiónů mají perfektní strukturu díky kroupám. Chutnají božsky s bramborovým salátem nebo s bramborovou kaší. Miriam24.10.2017 Líbí se 3 Více