Sdílet Pikantní kuřecí paličky pečené v zelenině Doba vaření: 75 min Maso Oběd Večeře Africká kuchyně Pikantní podzimní zeleninová směs s kuřecími paličkami. Můžeme podávat samotné nebo s čerstvou bagetkou, případně kuskusem. Miriam18.11.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyré Houby Maso Oběd Omáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Cibuláda Doba vaření: 50 min Jedlé dárky Zavařování Cibuláda je bezva s listovým těstem nebo i k masu. Miriam1.5.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Grilovaná zelenina Doba vaření: 40 min Oběd Saláty Večeře Naše oblíbená barevná večeře z grilovaných paprik a cukety. Miriam30.4.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Ragú z uzeného tempehu s shitake houbičkami zapečené pod bramborovým pyré Houby Oběd Večeře Vsadím se, že pokud tohle nabídnete masožroutovi, ani nepozná, že tam maso není :D Miriam21.4.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová cibulačka Doba vaření: 45 min Polévky Francouzská kuchyně Cibulačka, zejména krémová, je jedna z našich nejoblíbenějších :) Miriam13.4.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Dýňové risotto s pistáciemi Oběd Večeře Italská kuchyně Krémové italské risotto s dýní Hokaidó a pistáciemi je krásné na podled a úžasné na chuť. Miriam29.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Trhací rozmarýnový chlebík Doba vaření: 115 min Pečivo Voňavý trhací chlebík z kynutého těsta se sýrem, česnekem a rozmarýnou Miriam26.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená zelenina se ztraceným vejcem Doba vaření: 70 min Saláty Večeře Na zastřená vejce používáme co možná nejčerstvější vejce. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Masové koule s rajčatovou šťávou Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Budete-li pěstovat rozmarýn na zahrádce nebo na balkoně, na zimu se musí přestěhovat do chladné místnosti. Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více