Sdílet Luxusní variace na pastýřský koláč „Shepard’s Pie“ Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Pikantní směs z mletého masa se zeleninou, zapečená pod jemnou bramborovou kaší se sýrovými chipsy a čerstvou rozmarýnou. Miriam22.7.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Krkovice na gril v pivní marinádě Doba vaření: 20 min Maso Oběd Večeře Grilovaná krkovice naložená v marinádě z piva, kečupu, hořčice a rozmarýny. Miriam6.7.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské risotto s dýní Hokaidó Doba vaření: 50 min Oběd Italská kuchyně Jemné risotto s dýní Hokaidó, ochucené rozmarýnou a italskou slaninou. Miriam4.2.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí prsty v anglické slanině Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté kousky krůtího masa smažené v plátku anglické slaniny, s bramborovo-mrkvovou kaší. Miriam17.5.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Špekáčky se zeleninou černém pivu Doba vaření: 60 min Maso Oběd Pikantní, mírně pálivá směs ze špekáčků, paprik, rajčat a černého piva chutná skvěle z čerstvým chlebem. Kuba14.11.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninový pekáček se salsicciou a čerstvým sýrem Doba vaření: 75 min Oběd Večeře Brambory, kedlubna, mrkev, petržel, cibule a česnek pečené se salsicciou, čerstvým sýrem a rozmarýnou. Miriam11.10.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí steak s pečenými brambory a glazovanou šalotkou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý steak s vůní rozmarýnu s pečenými brambůrky a glazovanou šalotkou. Kuba14.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 min Oběd Polévky Večeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Polévka z pečené dýně Hokaidó Doba vaření: 45 min Oběd Polévky Večeře Famózní podzimní polévka z pečené dýně a rozmarýnu, s praženými dýňovými semínky. Miriam18.11.2020 Líbí se 0 Více