Sdílet Vepřová panenka na rozmarýnu s bramborovou kaší Doba vaření: 1 hodina Maso Oběd Večeře Panenku kupujeme raději u řezníka a z českého chovu. Čím čerstvější, tím lepší. Miriam28.1.2017 Líbí se 9 Více
Sdílet Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Hovězí maso neuvěřitelné, výrazné chuti, vonící po švestkách a skořici s kapusto-slaninovým knedlíkem a smaženou cibulkou. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více