Sdílet Krůtí Stroganov Doba vaření: 30 min Maso Oběd Pikantní Stroganov z krůtího masa, žampiónů, kyselých okurek a zakysané smetany. Miriam22.5.2020 Líbí se 6 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí perkelt Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Výtečný, mírně pikantní maďarský perkelt z krůtího masa, s červenou a bílou paprikou. Miriam20.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Čevapčiči Doba vaření: 45 min Maso Čevapčiči, balkánská specialita ze směsi mletého masa, podávaná s cibulí, hořčicí a ajvarem. Miriam19.4.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 130 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Pikantní guláš z vepřové kýty, s uzenou, sladkou a pálivou paprikou, sypaný čerstvým pórkem. Miriam21.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Fazolová polévka se zeleninou a klobásou Doba vaření: 140 min Oběd Polévky Večeře Mexická kuchyně Hustá pikantní fazolačka s bramborem, klobásou, červenou paprikou, fazolovými lusky, mrkví a kukuřičí. Miriam14.2.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pohanková pomazánka „tataráček“ Doba vaření: 40 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní chutná pomazánka z vařené pohanky na způsob tataráčku. Chutná bezvadně s čerstvým pečivem i s topinkami. Miriam25.9.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Gulášovka z bedel a masáků Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Česká kuchyně Lahodná pikantní gulášová polévka z bedel, masáků a brambor, okořeněná uzenou a sladkou paprikou a špetkou chilli. Miriam30.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Vege segedín z uzeného tempehu Doba vaření: 35 min Oběd Parádní segedínský guláš z uzeného tempehu a kysaného zelí s houskovými knedlíky. Miriam21.8.2019 Líbí se 2 Více