Sdílet Cizrnová polévka s opečenou slaninou Polévky Parádní hustá polévka vhodná jako samostatný chod třeba k večeři. Miriam31.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Sekaná roláda ve slaninovém kabátku Maso Oběd Česká kuchyně Sekaná bývala kdysi luxusní jídlo. Maso, nejčastěji kýta a svíčková, se nemlelo, ale ručně sekalo. Odtud pochází její název. Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Hovězí maso neuvěřitelné, výrazné chuti, vonící po švestkách a skořici s kapusto-slaninovým knedlíkem a smaženou cibulkou. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Paštika z králičích jater Doba vaření: 30 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Česká kuchyně Původně jsem měla v úmyslu koupit játra husí nebo kachní, nicméně v předvánočním shonu jsem byla ráda, že jsem sehnala játra králičí. Paštika z nich byla skvostná. Miriam22.1.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Vepřová panenka s bramborovými pusinkami a listovým špenátem Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Máte-li radši panenku růžovější, zkraťte jí pobyt v troubě o cca 5 minut. Miriam20.1.2017 Líbí se 6 Více