Sdílet Makový koláč s jogurtem bez vajec Doba vaření: 75 min Sladké mlsání Vláčný koláč výborné chuti z mletého máku, švestek a bílého jogurtu, na korpusu z křehkého těsta. Miriam19.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Muffiny z mandlové hmoty s čokoládou Doba vaření: 28 min Sladké mlsání Báječné vláčné muffiny z mandlovo kokosové hmoty vzniklé při přípravě mandlového mléka, se špaldovou moukou a banány. Miriam21.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tažený štrůdl s houbami Doba vaření: 65 min Houby Večeře Tažený štrůdl s minimem špaldového těsta s náplní z lesních hub a kešu oříšků. Miriam24.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Ovesné sušenky s levandulí Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Svačina Voňavé křupavé sušenky z jemných ovesných vloček, špaldové mouky, másla, slunečnicových semínek a levandulových kvítků. Miriam14.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Mrkvové veganské sušenky Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Svrchu křupavé a uvnitř vláčné vynikající sušenky z mrkve a špaldové mouky, a omamnou vůní citrónové kůry, skořice a perníkového koření. Miriam9.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Křehký koláč s jablky a dýní Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Výborný šťavnatý podzimní koláč z křehkého těsta, s náplní z jablek a dýně Hokaidó, posypaný drobenkou z vlašských ořechů. Miriam18.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ptáčci z kynutého těsta Doba vaření: 90 min Pečivo Slané mlsání Vtipné pečivo z kynutého těsta ve tvaru ptáčků můžeme plnit oblíbenou pomazánkou nebo podávat jako pečivo k salátu. Miriam24.3.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Mrkvový dort s pekanovými ořechy Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Americká kuchyně Sladký a vláčný, jemně kořeněný mrkvový dort se smetanovou čepicí a karamelizovanými pekanovými ořechy. Miriam15.1.2018 Líbí se 10 Více
Sdílet Kakao-kávové sušenky s ořechy Doba vaření: 52 min Vánoční cukroví Kakaové sušenky výrazné kávové chuti, ozdobené čokoládou a ořechem. Miriam14.12.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Krekry ze špaldového kvásku Doba vaření: 50 min Pečivo Slané mlsání Bezvadné krekry na mlsání třeba k vínu. Dobré jsou jen tak suché, ale i s pomazánkou. Miriam25.8.2017 Líbí se 4 Více