Sdílet Svíčková na smetaně Doba vaření: 180 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Hovězí pečeně na smetaně, alias svíčková, pečená v troubě má naprosto dokonalou chuť. Preferujeme k ní karlovarský knedlík a brusinky. Miriam31.3.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Cibulová praženice Doba vaření: 45 min Oběd Pomazánky a tousty Večeře Maďarská kuchyně Manžel na praženici dostal po mnoha letech hroznou chuť, a protože už nám děda poradit nemůže, dojel pro babičku, abych se učila přímo od zdroje. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem Doba vaření: 140 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Tohle jídlo zabere trošku víc času, ale jeho skvostná chuť nám za to stojí. Miriam31.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Babiččiny lívance s borůvkami Sladké mlsání Česká kuchyně Trošku kalorická bomba, takže radši si jí dopřejeme spíš dopoledne :P Miriam28.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více