Sdílet Bratislavské kotlety Doba vaření: 100 min Maso Oběd Omáčky Kotlety se sladkokyselou smetanovou omáčkou se zeleninou a s přílohou v podobě tarhoni. Miriam23.10.2022 Líbí se 2 Více
Sdílet Grilované krůtí prso s pečenými brambory Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté grilované krůtí plátky naložené v marinádě, s pečenými brambory a okurkovým salátem. Miriam8.7.2022 Líbí se 2 Více
Sdílet Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Šmakoun s provensálským kořením smažený v trojobalu s rakouským bramborovým a zeleninovým salátem. Miriam30.1.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Masová pomazánka Doba vaření: 20 min Maso Svačina Večeře Česká kuchyně Výborná pomazánka z pečeného vepřového masa s domácím kváskovým chlebem. Miriam12.10.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Vajíčková pomazánka Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Jemná pomazánka z vařených vajec, čerstvého sýra, majonézy a šalotky, ochucená hořčicí a mletým pepřem. Miriam9.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Tatarák z pečených brambor a česneku Doba vaření: 60 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Jemně kořeněný tataráček z pečených brambor, česneku, slaniny a rozmarýny, se svěží chutí kyselé okurky, zdobený volským okem. Miriam24.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka s opečenou slaninou Maso Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Výborná pomazánka, která nám nejvíc chutná na nasucho opečené bagetce. Miriam3.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská znojemská z uzeného tempehu Doba vaření: 30 min Oběd Omáčky Večeře Tohle miluju. Občas dělám houskový knedlík a občas rýži. Miriam28.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více