Sdílet Špekové knedlíky Doba vaření: 50 min Maso Oběd Česká kuchyně Výborné špekové knedlíky z opečených houstiček, s uzenou krkovicí, vejci a petrželkou. S červeným zelím a smaženou cibulkou. Miriam14.6.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pečená kachní stehna Doba vaření: 370 min Maso Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, dozlatova vypečená kachní stehna s karlovarským knedlíkem, červeným sterilovaným a bílým kysaným zelím. Miriam25.11.2018 Líbí se 32 Více
Sdílet Pečená husí prsa se zelím a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 220 min Maso Oběd Česká kuchyně Šťavnatá husí prsa s křupavou kůrkou, pečená s jablíčkem a šalvějí, s červeným zelím a nadýchaným karlovarským knedlíkem. Miriam10.11.2018 Líbí se 8 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím Doba vaření: 60 min Maso Oběd Česká kuchyně Pokud přijde řeč na zelí, jsem v sedmém nebi :P Miriam20.10.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více