Sdílet Kapustový nákyp se slaninou a slzovkou Doba vaření: 75 min Maso Oběd Jemně kořeněný nákyp z hlávkové kapusty, slaniny, slzovky a čedaru. Miriam3.3.2024 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky se slaninou a čedarem Doba vaření: 80 min Oběd Karbanátky z kapusty, slaniny, čedaru a ovesných vloček, smažené v horkovzdušné fritéze. Miriam20.7.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí placičky Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Libové, jemně kořeněné karbanátky z krůtího masa s bramborami a máslovou zeleninou. Miriam2.6.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Květák v bazalkovém těstíčku a parmazánové strouhance z horkovzdušné trouby Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Křupavý květák v parmazánové krustě v těstíčku z bazalkového pesta. Miriam5.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Rýžové krokety s uzeným lososem z horkovzdušné fritézy Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Večeře Křupavé krokety z rýže a uzeného lososa s minimem tuku, připravené v horkovzdušné fritéze, s osvěžujícím salátem z kedlubny a mrkve. Miriam20.2.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Květák v parmazánové strouhance z horkovzdušné fritézy Doba vaření: 30 min Oběd Květák v křupavé parmazánové krustě s minimem tuku připravený v horkovzdušné fritéze. Miriam31.1.2023 Líbí se 2 Více
Sdílet Cuketové karbanátky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Cuketové karbanátky s čedarem, zahuštěné strouhankou a okořeněné majoránkou a čerstvě mletým pepřem, podávané s domácím kečupem. Miriam20.9.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Papriky zapečené s krůtím masem a fetou Doba vaření: 60 min Houby Maso Oběd Večeře Papriky plněné mletým krůtím masem, se smetanovou rajčatovou omáčkou. Miriam22.7.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninový salát s hořčičnou remuládou a lososovými smaženkami Doba vaření: 30 min Ryby Saláty Večeře Miriam28.4.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Smažený Šmakoun s rakouským bramborovým salátem Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Šmakoun s provensálským kořením smažený v trojobalu s rakouským bramborovým a zeleninovým salátem. Miriam30.1.2021 Líbí se 1 Více