Sdílet Brokolicový nákyp Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Italská kuchyně Brokolicový nákyp s vejci, ricottou, pancettou, sušenými rajčaty a parmazánem. Miriam12.11.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Květáková roláda s mrkvovým pestem Doba vaření: 80 min Oběd Večeře Lahodná roláda z květáku a směsi strouhaných sýrů, plněná mrkvovým pestem a pastou ze sušených rajčat. Miriam2.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z květáku a žampiónů Doba vaření: 30 min Houby Pomazánky a tousty Netradiční paštika z restovaných žampiónů a květáku, ochucená čerstvým tymiánem a pepřem. Miriam26.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Frittata se špenátem Doba vaření: 30 min Oběd Snídaně Večeře Italská kuchyně Vaječná omeleta s mraženým špenátem, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem. Miriam14.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Růžičková kapusta v bešamelu Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kapustové růžičky s brambory a sušenými rajčaty zapečené v sýrovém bešamelu. Miriam15.2.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Krůtí roládky s pečenými brambory Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Šťavnaté roládky z krůtích řízků plněné tvrdým sýrem, sušenými rajčaty a bazalkou s pečenými brambory a čerstvým paprikovým salátem. Miriam10.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní salát z balkánského sýra Doba vaření: 15 min Saláty Slané mlsání Večeře Parádní hřejivý salát z balkánského sýra, sušených a cherry rajčátek, černých oliv a zelených papriček Jalapeño. Miriam6.2.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Veganská pomazánka Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Skvělá veganská pomazánka z kešu oříšků a sušených rajčat, okořeněná česnekovou bylinkovou solí, lahůdkovým droždím, chilli kořením a zjemněná tahini pastou. Miriam22.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Naložený hermelín se sušenými rajčaty a rozmarýnou Doba vaření: 20 min Slané mlsání Česká kuchyně Parádní chuťovka, nakládaný hermelín se sušenými rajčaty, cibulí, česnekem a rozmarýnou. Miriam27.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety se smetanovým špenátem Doba vaření: 13 min Oběd Těstoviny Večeře Super rychlé špagety se špenátem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a sýrem parmazánového typu. Miriam3.9.2019 Líbí se 3 Více