Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Houbová sekaná Doba vaření: 75 min Houby Oběd Slané mlsání Večeře Na sekanou je nejlepší použít různé druhy hub, část jich může být klíďo i sušená. Miriam23.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Tilápie s bramborovými růžičkami a hráškem Maso Oběd Ryby Večeře Efektní a moc dobré jídlo. Miriam14.4.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřové maso dušené s mrkví Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Jedno z mých oblíbených "dětských" jídel. Mamka k mrkvi vždy dělala knedlík, ale výborná je i s těstovinami. Někdo ovšem preferuje brambor :) Miriam1.4.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Krůtí medailonky s máslovou zeleninou Maso Oběd Večeře Zelenina a maso, to je naše oblíbená lehká a dietní večeře. Miriam3.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem Maso Oběd Česká kuchyně Českou klasiku mám tak nějak v krvi. I když vaříme spíš zdravá a lehká jídla, tohle mě vždycky dostane :) Miriam3.2.2017 Líbí se 61 Více
Sdílet Musaka s mletým masem a cuketou Doba vaření: 110 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Jemná, chuťově vyvážená, variace na musaku. Směs hovězího a vepřového masa a bešamelová omáčka dávají jídlu šťavnatost a zapečený sýr s rajčátky pikantnost. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více