Sdílet Těstoviny se žampióny a bazalkovým pestem Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Lahodné smetanové těstoviny se slaninou, žampióny a bazalkovým pestem. Miriam15.7.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Těstoviny s krevetami a rajčaty Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Večeře Bleskový oběd z těstovin, cherry rajčátek, krevet, cibulky a řapíkatého celeru. Miriam4.7.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Těstoviny s medvědím pestem Doba vaření: 25 min Oběd Těstoviny Večeře Výborné svěží těstoviny s pestem z medvědího česneku, sušenou šunkou a parmazánem. Miriam11.5.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí piccata Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Rychlé kuřecí plátky s citrónovou šťávičkou a kapary. Miriam28.4.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Špenátový koláč – quiche Doba vaření: 60 min Oběd Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Jemný slaný koláč se špenátem, ricottou a cottage, s parmazánovou krustou. Miriam26.4.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Tagliatelle s vepřovou panenkou a rajčaty Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Tagliatelle s vepřovou panenkou, cherry rajčátky, sušenými rajčátky a rukolou. Miriam16.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Žampióny v těstíčku Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Žampióny v sýrovo-vinném těstíčku smažené v horkovzdušné fritéze se svěžím salátem a pikantním dipem. Miriam15.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské risotto s chřestem, hráškem a slaninou Doba vaření: 45 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Krémové risotto z rýže Arborio se zeleným chřestem, hráškem, slaninou a parmazánem. Miriam7.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Květák v bazalkovém těstíčku a parmazánové strouhance z horkovzdušné trouby Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Křupavý květák v parmazánové krustě v těstíčku z bazalkového pesta. Miriam5.4.2023 Líbí se 0 Více
Sdílet Rýžové krokety s uzeným lososem z horkovzdušné fritézy Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Večeře Křupavé krokety z rýže a uzeného lososa s minimem tuku, připravené v horkovzdušné fritéze, s osvěžujícím salátem z kedlubny a mrkve. Miriam20.2.2023 Líbí se 1 Více