Sdílet Tažený štrůdl s houbami Doba vaření: 65 min Houby Večeře Tažený štrůdl s minimem špaldového těsta s náplní z lesních hub a kešu oříšků. Miriam24.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Těstoviny s lososem Doba vaření: 15 min Ryby Těstoviny Bleskurychlé těstoviny se smetanou omáčkou s uzeným lososem, koprem a tvrdým sýrem parmazánového typu. Miriam10.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Těstoviny Večeře Italská kuchyně Bleskurychlé špagety s omáčkou z drcených tomatů a čerstvých rajčátek, s ančovičkami, bazalkou a parmazánem. Miriam18.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémové risotto s lososem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Italská kuchyně Italské krémové risotto z rýže Arborio, čerstvého lososa, parmazánu, čerstvého špenátu, bílého vína, másla a tymiánu. Miriam13.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené žampióny Portobello Doba vaření: 35 min Houby Masité žampióny Portobello plněné pancettou, šalvějí, houbovou smetanou, zapečené se strouhaným parmazánem. Miriam30.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Risotto se žampióny Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Šťavnaté krémové risotto s houbovým kořením a parmazánem, s restovanými žampióny. Miriam20.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Rajčatové risotto s pancettou Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Chuťově výrazné lahodné italské risotto s čerstvými a sušenými rajčaty, rajčatovým pyré a restovanou bazalkou, s vyškvařenou pancettou. Miriam6.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Slaný štrůdl z kynutého těsta Doba vaření: 115 min Maso Pečivo Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Výborný slaný štrůdl z kynutého těsta, plněný slaninou, kopřivami, modrým sýrem a parmazánem. Miriam1.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Ravioly s medvědím česnekem Doba vaření: 10 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Mega rychlé a mega dobré ravioly se smetanovou omáčkou s rajčaty, česnekem, kešu, lahůdkovou cibulkou a medvědím česnekem. Miriam17.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Lasagne se špenátem a salsicciou Doba vaření: 90 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Lasagne s náplní ze špenátu a ricotty, salsiccie a jemného bešamelu, zapečené pod krustou z parmazánu a sekaných pistácií. Miriam10.4.2019 Líbí se 1 Více