Sdílet Těstoviny se žampióny Doba vaření: 20 min Houby Oběd Večeře Italská kuchyně Lahodné těstoviny s krémovými žampióny a smetanovou houbovou omáčkou, pancettou a sýrem parmazánového typu. Miriam5.4.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pizza se zeleninovým korpusem Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Šťavnatá bezlepková pizza ze zeleniny, sýru a vajec, obložená sušenou šunkou, rajčaty, olivami a sýrem. Miriam4.4.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Tataráček z rajčat Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Saláty Večeře Chuťově výrazný tatarák z čerstvých a sušených rajčat, bazalky, černých oliv a parmazánu, s parmazánovým chipsem. Filip24.3.2019 Líbí se 7 Více
Sdílet Zapečené portobello s pancettou a gorgonzolou Doba vaření: 35 min Houby Oběd Večeře Žampióny portobello plněné pancettou a gorgonzolou, zapečené s vejcem a sýrem parmazánového typu. Miriam3.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Penne s omáčkou z mletého masa Doba vaření: 50 min Maso Oběd Těstoviny Italská kuchyně Šťavnatá pikantní omáčka z hovězího mletého masa, s rajčatovým pyré, zjemněná smetanou a parmazánem, bezvadná k těstovinám. Miriam6.2.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené lilky s mletým masem Doba vaření: 60 min Nezařazené Zapečené lilky plněné mletým hovězím masem, plné šťavnaté chuti, zapečené pod sýrem parmazánového typu, s cherry rajčátky. Miriam28.1.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tagliatelle s fenyklovou omáčkou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Italská kuchyně Rychlé skvělé jídlo z čerstvého fenyklu s rajčatovou passatou, čerstvými těstovinami a sýrem parmazánového typu. Miriam21.1.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Flank steak s gratinovanými brambory Doba vaření: 80 min Maso Šťavnatý flank steak kořeněný čerstvě mletým pepřem a rozmarýnou, s jemnými gratinovanými brambory a blanšírovaným zeleným chřestem. Miriam1.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Rychlý sýrový koláč Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Super rychlý slaný koláč z listového těsta se směsí z mascarpone, Goudy a Gorgonzoly, se cherry rajčátky. Miriam16.12.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Špagety s avokádem Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Jednoduché a rychlé těstoviny s česnekem restovaným v olivovém oleji a s ochuceným avokádem, rajčaty a sýrem parmazánového typu. Miriam7.12.2018 Líbí se 2 Více