Sdílet Italské špízy z telecího masa – spiedini Doba vaření: 50 min Maso Italská kuchyně Skvěle ochucené grilované špízy z kuliček z mletého telecího masa, obalené v parmazánové strouhance a ovinuté plátkem pancetty a cukety. Miriam2.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí řízečky v parmazánové strouhance Doba vaření: 25 min Maso Oběd Večeře Rychlé lahodné řízečky z krůtího masa v parmazánové strouhance se zelenou petrželkou a citrónovou kůrou. Miriam29.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Koláč z listového těsta s ančovičkami Doba vaření: 35 min Oběd Ryby Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Pikantní slaný koláč z listového těsta s ančovičkami, sušenými rajčaty a špenátovými listy, zapečené se sýrem parmazánového typu. Miriam17.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Zapečené žampióny portobello Doba vaření: 35 min Houby Večeře Zapečené masité žampióny portobello plněné šunkou, modrým plísňovým sýrem a cherry rajčátky, s křupavou sýrovou krustou. Miriam8.9.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Brokolicový nákyp se šunkou Doba vaření: 35 min Oběd Večeře Rychlý bezlepkový brokolicový nákyp se šunkou, sýrem a vejci, zapečený, s parmazánovou krustou. Miriam1.9.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Cibulový koláč Doba vaření: 70 min Večeře Slaný křehký koláč ze špaldové mouky s náplní z restované cibule a pórku, šlehačky a vajec, s parmazánovou krustou. Miriam23.8.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Sýrové tacos s trhaným hovězím masem Doba vaření: 440 min Maso Tacos ze sýra parmazánového typu s trhaným hovězím masem v pikantní marinádě se salátem a cherry rajčátky, v bezlepkové variantě. Miriam14.8.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Slaný koláč s listy z červené řepy Doba vaření: 35 min Slané mlsání Večeře Slaný koláč z listového těsta, listů červené řepy, šunky, vajec, šlehačky a parmazánu překvapí svou fantastickou chutí. Miriam23.7.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Musaka Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Řecká kuchyně Šťavnatá, chuťově výrazná musaka z plátků brambor, lilku a rajčatové masové směsi, zapečená pod vrstvou křupavého sýra. Miriam13.7.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Mrkvové karbanátky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Kořeněné mrkvové karbanátky se sýrem parmazánového typu mají výjimečnou chuť a krásně se k nim hodí jemná bramborová kaše. Miriam11.7.2018 Líbí se 3 Více