Sdílet Švestková povidla Doba vaření: 340 min Zavařování Domácí povidla famózní chuti bez míchání, jen ze švestek, cukru a krémového balsamica. Miriam4.9.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Tofu špízy s tapenádou z červených paprik Oběd Večeře Inspiraci na tyto sezamové tofu kousky jsem kdysi objevila v jedné krásné vege kuchařce. Miriam20.4.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Carpaccio z červené řepy s jahodovým přelivem a čerstvým sýrem Saláty Úplně škvělý osvěžující salát s fantastickou chutí. Miriam8.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Caprese salát Doba vaření: 10 min Saláty Italská kuchyně V Itálii se podává spíš jako předkrm než příloha k jídlu. Kuba1.2.2017 Líbí se 0 Více