Sdílet Tortilly s trhaným krůtím masem Doba vaření: 20 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Parádní jednoduché jídlo - tortilla placky plněné trhaným krůtím masem s červenými fazolemi a sýrem cottage. Miriam18.6.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Chili con carne Doba vaření: 80 min Maso Oběd Večeře Americká kuchyně Mexická kuchyně Pikantní masová směs s paprikou, rajčatovým pyré a červenými fazolemi. Miriam1.5.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninová směs s hovězím masem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Pikantní rychlá směs z hovězího mletého masa, cizrny, cukety, mrkve a rajčátek. Miriam14.8.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Sýrová quesadilla Doba vaření: 35 min Nezařazené Jednoduché rychlé quesadilla plněné třemi druhy sýrů a slaninou, zapečené na grilu. Kuba15.4.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní papriková směs s masovými koulemi Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Koule z hovězího masa pečené na lůžku z barevných paprik s rajčatovým pyré, kořeněným chilli papričkami Bird's eye. Miriam27.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tortilla košíčky plněné masovou směsí Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Mističky z předpečených tortilla placek plněné směsí krůtího masa s fazolemi, kukuřicí a rajčaty, s avokádem a zakysanou smetanou. Miriam4.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Quesadilla s kopřivovou náplní Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Zvrchu křupavé, uvnitř smetanově jemné quesadillas plněné ricottou, kopřivami, mozzarellou a sušenými rajčaty. Miriam24.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Quesadilla s avokádem Doba vaření: 30 min Oběd Svačina Večeře Mexická kuchyně Zvrchu křupavá a uvnitř krémově vláčná quesadilla plněná avokádovým krémem, plátky rajčete, čedarem a čerstvým koriandrem. Miriam20.2.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Roládky s červenou řepou Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Skvělé roládky z tortilla placek plněné pomazánkou z pečené červené řepy, vlašských ořechů a čerstvého sýra jsou skvělým pohoštěním ale i večeří. Miriam17.2.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní polévka z červených fazolí Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Mexická kuchyně Hustá výživná polévka z červených fazolí, řapíkatého celeru, mrkve, červené papriky a kukuřice, s klobáskou a smaženými tortilla krekry. Miriam3.2.2019 Líbí se 3 Více