Sdílet Rozlítané paprikové lusky Doba vaření: 60 min Maso Oběd Omáčky Večeře Paprikové lusky v podobě masových koulí, paprikových proužků a pikantní rajčatové omáčky. Miriam5.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy Doba vaření: 65 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Jednoduchá pomazánka z červené řepy, čerstvého sýra, česneku a tymiánu. Miriam21.8.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Papriky zapečené s krůtím masem a fetou Doba vaření: 60 min Houby Maso Oběd Večeře Papriky plněné mletým krůtím masem, se smetanovou rajčatovou omáčkou. Miriam22.7.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborové práskačky a tvarohové tzatziky Doba vaření: 60 min Oběd Saláty Večeře Opečené křupavé bramborové práskačky s česnekem a tymiánem, s tvarohovou omáčkou tzatziky. Miriam6.7.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Krevetky v česnekovém másle se salátkem Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Saláty Večeře Pikantní krevetky v česnekovém másle se salátkem z okurky a řapíkatého celeru, sypané arašídy. Miriam19.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Tilápie na másle s práskačkama Doba vaření: 80 min Oběd Ryby Večeře Jemná máslová ryba s křupavými pečenými brambory. Miriam19.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí steak s pečenými brambory a glazovanou šalotkou Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Šťavnatý steak s vůní rozmarýnu s pečenými brambůrky a glazovanou šalotkou. Kuba14.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku Doba vaření: 230 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Výborné hovězí medailonky po burgundsku s bramborovým koláčem. Filip10.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Práskačky – křupavé brambory s tzatziki omáčkou Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Křupavé opečené brambory s česnekem a tymiánem, s tvarohovou omáčkou tzatziky. Miriam19.1.2021 Líbí se 2 Více